- NÉZZ KÖRÜL -

Van itt más is az esőn kívül! Kezdésnek egy Suicide Squad Extended Cut trailer, trailere. Hogy egye meg őket a Batman… Az újra darabolt verzióból többet fogunk megtudni kedvenc pszichiáterünkről, Harley Queenről. Legalábbis ezt ígéri a DC.

Mert mondhat bárki bármit, a Margott Robbie által megformált kattant szőkeség volt a film egyik legjobb része. Szóval megérdemel még egy kicsivel több figyelmet a karakter. November 15 -tel jön a Digital HD és December 13-án akár a polcunkon is landolhat a Blu-Ray verzió.

John Wick 2

ctcuya1weaa4yf4
Glock a lelke mindennek… 😀

Érkezik kedvenc szakiparosunk, aki ismét felveszi a rég szétlőtt fonalat. Keanu Reeves egyébiránt nem vette félvállról ezt a szerepet sem, készült rá rendesen. Ha nem láttátok volna, akkor itt egy videó arról, hogyan kongatja a vasat a fegyveres jelenetekre való hangolódás során:

Most még nem derül ki, hogy ki vagy mi vezette a második rész történéseihez a karaktert, de mi izgatottan várjuk a következő részt. Szerintem ti is.

A teljes trailer a New York Comic Conon kerül a szemünk elé, addig sajnos meg kell elégednünk ennyivel. Minden esetre stílusa (és a szükséges szaktudása) van Mr. Reevesnek, annyi szent. 🙂

Underworld: Blood Wars

Befejezésként pedig a B kategória határán mozgó (most döntsétek el, hogy a felső vagy épp az alsó határ legyen az) Underworld, újabb részel gyarapodik. Most szokás szerint a kinek nagyobb témakörben akasztják össze az agyarakat, és a kedvcsináló alapján lesz látnivaló bőven. A film 2017 januárjában érkezik. Addig is elégedjünk meg a trailerrel és néhány plakáttal csak úgy, zárásként.

jchxi1esbwluvnsa3mho

2 3 4