GeekPontok!

Na de Mi ez?

Egy kedvezményrendszer, amivel jutalmazzuk, hogy minket választottál!

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy Veletek közösen éljük át a Geek élményt, így a GeekPontokat is úgy igyekeztünk kialakítani, hogy nektek a legjobb legyen! Mindezek mellett a jutalmakat nem csak egy szűk társasjáték választékra, figurákra vagy csak egy korlátozott termékcsoportra használhatod, hanem a GeekHub széles választékára a makettől a társasjátékig!

vader goblinGeekPontok megszerzése!

Vásárlással

Minden vásárlásod után, amennyiben az nem akciós termék, 5% -ot visszakapsz GeekPontként! A megszerzett pontokat bármely vásárlásnál elköltheted a jövőben. A pontok összeadódnak, tehát ha többször vásárolsz nálunk, de nem használod fel, később is megteheted!  Minden rajtad áll!

Fontos, hogy csak regisztrált felhasználók kaphatnak GeekPontot! Regisztrálni a vásárlás során lehet, a pénztárban.

De mi lehet annál jobb dolog, minthogy jutalmazzuk a vásárlásaid? Ha jutalmazzuk a közösségi aktvitásod is!

Rendezvénnyel

Figyeld a GeekHub rendezvényeit, mert a fergeteges szórakozásokon túl GeekPontok is üthetik a markod! Hogy pontosan miért? A rendezvények leírása mindig választ fog adni!

Cikkekkel/Véleményekkel

Ha úgy érzed, hogy dübörög benned az Erő és ezt cikkek formájában is szívesen megosztanád a közösséggel, ne habozz és küldd el nekünk az info (kukac) geekhub.hu címre. Amennyiben úgy ítéljük, hogy az Internet is szívesen látná az írásod a GeekHubon vagy az SWminin akkor geekpontokkal jutalmazunk, sőt akár a csapat tagjává is válhatsz!

GeekPontok elköltése

Megrendelés előtt eldöntheted, hogy szeretnél-e felhasználni a jelenlegi pontjaidból. Ahogy már fent is említettük ez nem kötelező, tartalékolhatod amíg neked tetszik, mert a pontok nem vesznek el. Minden pont egy forinttal csökkenti a megrendelt termékekért kifizetendő összeget, de maximum 20% lehet a kedvezmény mértéke. Sajnos a szállítás és az esetleges utánvét költsége így nem csökkenthető.

Ha nincs amit szeretnél

Milyen elszomorító mikor megszerzett kedvezményedet nem tudod magaddal vinni, mert az áhított cool termék az adott boltban nem kapható. Igyekszünk széles választékot tartani a Geek dolgokból, de ha nem találod amit keresel pedig szerinted nagyon geek lenne, ne habozz, írj nekünk a info (kukac) geekhub.hu címre.

Jó Böngészést!

GeekHub csapata