geekhub

Réges regen, egy sivár jó ajándékok nélküli galaxisban….

2016 tavasz: Sötét idők dúlnak a Geek Galaxisban. POP! figurák tömegei kényszerülnek rejtőzésre a raktárak mélyén, szuperhősök bolyonganak céltalanul Magyarország útjain. Ekkor…

MEGÉRKEZETT A WWW.GEEKHUB.HU

,hogy a Star Wars, Trónok Harca, Harry Potter, Star Trek, Marvel, DC, World of Warcraft, Gyűrűk Ura és Minden Geek univerzum lakója megtalálja nálunk a betevő Bögréjét, Füzetét, Tányérját POP! figuráját és reggeli Geek ébresztőjét, hogy a megérdemelt fényében ragyogjon Minden nap!

Ezek vagyunk MI mindannyian és a GeekHub a Mi boltunk!

De kicsit bővebben!

Tenni akarunk a közösségért, mivel mi is a tagjai vagyunk. Nem kívülről szemléljük az eseményeket, hanem aktívan részt veszünk bennük. A GEEKhub célja, hogy a közösséggel összefogva együtt építsük a „geek” kultúrát!

A GeekHub hisz benne, hogy még közelebb tudja hozni az olyan fandomokat mint Trónok Harca, Star Wars, Harry Potter, Overwatch, Fortnite, Legue of Lengeds, Gyűrük ura vagy Bármilyen mágikus világokat a mindennapjainkhoz!

Geek ajándékaink, gyerekereknek, nőknek, férfiaknak vagy bármilyen szuperhősnek szebbé teheti az életét!

Kulcstartók, lábtorlók, lámpák, bögrék, tollak, füzetek, szobrok, Funko POP! Vinyl figurák és Minden IS áll a rendelkezésedre!

Számtalan rendezvényen és eseményen vagyunk jelen, szervezőként vagy támogatóként. Szorosan együttműködünk a közösség meghatározó területeivel mint az swmini.hu vagy a BarCraft.

Ha úgy érzed hogy tenni szeretnél valamit, vagy épp segítséget kérsz rendezvény, akár verseny szervezésében, vagy csak egyszerűen szükséged van valami menő cuccra, esetleg buzog benned az írhatnék, keress minket bátran! Segítünk!

Biztosak vagyunk abban, hogy megtaláljuk a közös hangot!

zYFQM9G5j9cRsMNMuZAX64nmUMf