Hírek & MindenIS

Mit hoz az év a filmek terén? 2023 geek film premierek – 1. Rész

Magához tért a filmipar, és sorra jelennek meg a jobbnál-jobb (vagy rosszabb) geek mozik. A Marvel építgeti a fázisait, a DC szerintünk azt se tudja mit akar, csak reméli, hogy hátha egyik mozija váratlan sikereket ér el. Eközben más geek produkciók is készülgetnek, mert már a csapból is a két képregénymágnás hősei folynak.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Február 16

A Hangya és a Darázs folytatása egyben a Marvel moziverzum 5. fázisának első filmje. Paul Rudd és Evangeline Lilly visszatér Scott Lang és Hope van Dyne szerepébe. A Kvantumbirodalomban megannyi lehetőség rejlik, és a Loki sorozatból megismert Kang, a hódító immár a mozivásznakon is feltűnik.

Shazam! Az istenek haragja

Március 17

Elég nagy a kuszaság a DC Studios háza táján, így remélhetőleg felüdülés lesz a 2019-es Shazam! folytatása. Az első rész egy könnyed, humoros hangvételű film cuki és vicces gyerekekkel. A család most Hesperával és Kalypsoval néz szembe, akik mi mást is akarnának, mint meghódítani a világot.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Március 31

A modern szerepjátékok ősatyja, a Dungeons & Dragons kiállta az idő próbáját, sőt, még mindig nagy népszerűségnek örvend. Az egyik legkedveltebb sorozat napjainkban, a Stranger Things pedig még szélesebb nézőközönségnek nyújtott egy kis betekintést a játékba.

2024-ben lesz az 50. születésnapja a franchise-nak, és reméljük méltó lesz a film ehhez a nagy múltú jelenséghez. (Nem nagy ám a nyomás…)

Annyi biztos, hogy nagy nevek kapták a főszerepeket (Chris Pine, Michelle Rodriguez, és Hugh Grant), a rajongók ismerős helyekkel és lényekkel találkozhatnak. A történetszál új lesz, de a rendezők szakmabeli szakértőket (Wizards of the Coast) bíztak meg azzal, hogy hűek maradjanak ahhoz, ami ezt a játékot naggyá tette.

A galaxis őrzői vol. 3.

Május 4

James Gunn trilógiája a végéhez ért, ezt nyilatkozta a rendező 2021 májusában. A Thanos utáni univerzumban Gamora a fosztogatókkal lóg, miközben az összetört szívű Űrlordnak és a többieknek egy új ellenséggel, Adam Warlockkal kell szembenézniük.

Pókember – A pókverzumon át

Június 2

Premierjét 2022-ről rakták át, de így is nagyon várjuk. Pókember animációs multiverzuma felnőttként is élvezhető és többször megnézhető. Miles Morales ismét a többi univerzum pókjaival keveredik kalandokba, különleges stílusával és az összes Pókemberrel és Póklánnyal együtt kihagyhatatlan minden rajongónak.

Vélemény, hozzászólás?