Hírek & MindenIS

2023 legjobban várt geek sorozatai

agnes

2023 legjobban várt geek sorozatai: itt vannak az idei csemegék, most sorozatokból. Gatyákat felkötni, jó lesz!

The Last of Us


Platform: HBO

A népszerű videojátékon alapuló poszt-apokaliptikus sorozat az HBO-n startolt január 15-én. A kritikusok máris odavannak érte, a cselekmény és a látványvilág hű a játékhoz (figyelsz, Netflix?). Na és persze a mi imádott Mandonk, Pedro Pascal játszik benne. 🙂

Star Trek: Picard 3. évad

Február 16
Platform: Paramount Plus

Az utolsó évad. Ezt amúgy nézi valaki? Nem sokat lehet olvasni (se hallani) róla. Akex Kurtzman producer úgy írta le a 3. évadod, mint „az utolsó Új Generáció film”. A legénység szétszóródott az univerzumban, Brent Sprinter pedig egy régi új karaktert játszik. A főgonosz pedig egy „szinguláris” nő.

The Mandalorian 3. évad


Platform: Disney Plus

Március 1
2 év kihagyás után érkezi meg a következő évad, ami a Boba Fett Könyve első évadának második felének idejében játszódik. Mando és Grogu újra egymásra találnak, kell ennél több? Pedro Pascal, Giancarlo Esposito (Moff Gideon) és Katee Sackhoff (Bo-Katan Kryze), valamint Christopher Lloyd egy rejtélyes szerepben, a helyszínek között pedig a Mandalore bolygó… Alig várjuk!

Secret Invasion


Platform: Disney Plus
2023 tavasza
A sorozat a Skrullok titkos beépülését követ a Föld lakosai közé. Samuel L. Jackson és Cobie Smulders Nick Fury és Maria Hill szerepében, és a Trónok Harca Daenerysével, Emilia Clarke-kal is találkozhatunk.

Loki 2. évad


2023 nyara
Platform: Disney Plus
Tom Hiddleston Lokijának hatalmas rajongótábora van, ez nem vitás, így rengetegen örültek mikor kiderült, hogy saját sorozatot kap. Nem is tudtuk, mikor elindult, hogy mennyire fontos lesz a Loki sorozat 1. évada, hiszen ez alapozta meg az MCU multiverzimát. Az évadzáró elég nagy káoszt hagyott maga után, miután Sylvie kiiktatta Kang egy variánsát. Vajon mi lesz a TVA és a Loki variánsok sorsa?

The Witcher 3. évad


2023 nyara
Platform: Netflix
A Vaják 3. évada Andrzej Sapkowski sorozatának a Megvetés Ideje című részén fog alapulni. Elvileg. Cirit kb. mindenki üldözi, ezért Geralt próbálja megvédeni őt a királyoktól, varázslóktól és szörnyektől IS. Az már biztos, hogy Henry Cavill utoljára játssza el Ríviai Geralt szerepét, és remélem egyszer kiderül feketén-fehéren, hogy miért. A stafétakardokat Liam Hemsworth veszi majd át, bár azon se lennék meglepve, ha előbb-utóbb azt is lefújnák. Főleg, hogy mekkora bukás volt a nemrég megjelent előzménysorozat, a Blood Origin.

Ironheart


2023 ősz
Platform: Disney Plus
Úgy látszik a Disney+-t 2023-ban a Marvel sorozatok fogják uralni. Riri Williams, a 19 éves MIT diák és mellesleg feltaláló hőse, Tony Stark nyomdokaiba lép.

The Boys 4. évad

2023 közepe-vége

Platform: Amazon Prime

A forgatások zajlanak, és korábban is írtunk a 4. évadról: The Boys 4. évad hamarabb jöhet, mint gondolnánk! cikkünkben. Reméljük a fiúk tartják a tempót. 🙂

Ahsoka


Plarform: Disney Plus
Oly sok által kedvelt szereplő, és végre sorozatot kap! A Mandalorianban többször feltűnő Ahsoka (Rosario Dawson) Anakin Skywalker padawanja volt, aki nézte a Star Wars: The Clone Wars animációs sorozatot, az tudja mennyi viszontagságon ment keresztül. Aki meg nem, annak nem is spoilerezünk semmit, mert hátha erről szól majd a történet.

Agatha: Coven of Chaos
Agnes


Platform: Disney Plus
2023 tele
A WandaVízióban egy nagy kedvenc karakter volt Agatha Harkness, A szereplőgárdához többek közt Aubrey Plaza is csatlakozik, kell ennél több? 😉

Vélemény, hozzászólás?