Marvel, Szuperhősök

MARVEL: Venom 3 – Hivatalos cím és premier

Venom 3

A mozikba még ebben az évben érkező Venom 3 végre megkapta a hivatalos címét és bejelentette az új megjelenési dátumot.

A várva várt hármas folytatása Eddie Brock kalandjait fogja folytatni a Sony Pókember-univerzumában (SSU), Tom Hardy pedig visszatér a halálos védelmező szerepében.

Kérdéses volt, hogy a harmadik film lesz-e az utolsó, és lezárja-e a trilógiát a rajongók kedvenc Pókember-gonoszával.

A Variety cikke szerint Venom 3  hivatalos címe „Venom: The Last Dance.” – azaz Venom: Az utolsó tánc.

A megjelenési dátumot is eltolták idén október 25-re. Eredetileg november 8-án érkezett volna a mozikba.

Mit tudunk még a Venomról?

A legutóbbi SSU-filmek csalódást keltő kasszasiker- és kritikai fogadtatása ellenére a rajongók még mindig várják a Venomot: Az utolsó táncot, figyelembe véve az első két film eredményeit.

Az új cím azt is sugallta, hogy a harmadik rész lehet az utolsó, és látszólag megerősítette azt, amit a rajongók Eddie Brock harmadik szólófilmje körül találgattak.

Juno Temple, aki egy titokzatos társ-főszereplőt fog játszani a filmben, nemrég ugratta, hogy mit tartogatnak az Utolsó táncban.

„Jelenleg a végéhez közeledünk. Ez egy vad, csodálatos utazás volt. Annyira új nekem. Ez egy hatalmas díszlet! Ez őrület. Annyira jó móka volt, és olyan klassz emberekkel dolgozhattam együtt” – mondta a Variety-nek.

„Olyan szerencsés voltam a karrierem során, hogy a leghihetetlenebb stábot kaptam. Alig várom, hogy kikerüljön a világba. Szerintem jó lesz.”

A cselekmény részletei egyelőre titokban maradnak. Temple mellett Chiwetel Ejiofor és Clark Backo is a szereplők között van. Azt nem tudni, hogy az első két film mellékszereplői is visszatérnek-e.

A rajongók most már várhatják az első trailert, ami valószínűleg hamarosan megérkezik.

Vélemény, hozzászólás?