Star Wars

Star Wars: A Mandalorian színésze megvédi a 3. évadban Din Djarin és Bo-Katan románcának hiányát

The Mandalorian

A Mandalorian egyik sztárja nemrég elmagyarázta, miért működött a harmadik évad Bo-Katan Kryze és Din Djarin románca nélkül.

A sorozat több rajongója is remélte, hogy a harmadik évadban a két főszereplő közötti esetleges románcot is feltárták volna, tekintve, hogy mennyire közel kerültek egymáshoz.

Erre azonban végül nem került sor, mivel nem volt utalás arra, hogy Djarin és Bo-Katan valaha is romantikus kapcsolatba kerülnének, és megmaradtak plátói barátoknak.

Brendan Wayne megmagyarázza Din Djarin és Bo-Katan románcának hiányát a The Mandalorian 3. évadjában

A Screen Rantnak adott interjújában Brendan Wayne, a Din Djarint játszó egyik színész a forgatáson megvédte a karaktere és Bo-Katan közötti románc hiányát a The Mandalorian harmadik évadában.
Kifejtette, hogy „olcsóbbá tette volna” Bo-Katan vezetői ívét, ha a sorozat úgy dönt, hogy erőlteti a potenciális romantikus történetszálat.

„Ez azért olyan nagyszerű, mert olcsóbbá tehették volna Bo útját azzal, hogy megpróbálnak ott valamit létrehozni, de hagyták, hogy erős és erős legyen, anélkül, hogy szükségük lett volna a Dintől származó románcra, hogy valami mássá tegyék” – mondta Wayne.

„Mindig követni foglak, amíg a dalodat el nem éneklik. Ez sokkal jobb, mint az, hogy ‘Királynővé és királlyá nőhetünk fel'”.

Néhány rajongó minden bizonnyal egyetért Wayne érzéseivel, hiszen ők is úgy vélik, hogy a sorozat működhet anélkül is, hogy a két karakter között románcra lenne szükség, és jobban működik a két karakter ív.

Bo-Katan is olyan kiemelkedő karakterré vált a harmadik évadban, és egyszerűen az egyéni íve miatt vált figyelemre méltóvá a nézők számára, nem pedig a főszereplővel való esetleges romantikus összefonódás miatt.

Mivel a sorozat The Mandalorian & Grogu filmként halad tovább, érdekes lesz látni, hogy a nagyszabású projektben többet láthatunk-e Din Djarin és Bo-Katan barátságából.

Vélemény, hozzászólás?