Alien, Sci-fi

Fede Alvarez, az Alien: Romulus rendezője bemutatja a lecsupaszított, „önálló” túlélőhorror új trailerét.

ALien Romolus

Egy rejtélyes várakozási időszakot követően felkerült a netre az Alien: Romulus régóta várt teaser trailere, amely azt ígéri, hogy visszatér a Ridley Scott 1979-es sci-fi klasszikusának, az Aliennek a puszta rémületéhez. A film technikailag egy interquel, amely az Alien és az Aliens között játszódik, Ripley 57 évnyi hiperszunnyadásának idején, és a főszereplők között olyan feltörekvő színészeket láthatunk, mint a Priscillából ismert Cailee Spaeny, David Johnsson, Isabela Merced, Archie Renaux, Spike Fearn és Alieen Wu.

Fede Alvarez rendező és társ-forgatókönyvíró a Total Filmnek nyilatkozva, napokkal az Alien: Romulus trailerének megjelenése előtt végre előbukkant az árnyékból, jókedvűen nyilatkozott. „Nem is lehetnék izgatottabb” – mondta az Evil Dead és a Don’t Breathe rendezője. „Ez hivatalosan az első interjúm, mióta elkészült a film. Még senkinek nem mondtam róla semmit…”. De mint egy koponyát átszúró torokszáj, TF szúrós kérdésekkel van felfegyverkezve, hogy a titkok biztosan kiszivárogjanak.

Még nem láttad az új teasert? Menj és nézd meg, aztán gyere vissza, hogy megtudd, milyen Nostromo-inspirált dizájnválasztások születtek, hogyan kapcsolódik a cím mitológiai alapja a filmhez, milyen széleskörűen használják a gyakorlati lényeffektusokat, mi történik a „Romulus Lab” ajtaja mögött, és hogyan adtak a filmkészítők Cailee Spaney új hősének Sigourney Weaver Ripley-éhez méltó belépőt.

Vélemény, hozzászólás?