Hírek & MindenIS

Mit hoz az év a filmek terén? 2023 geek film premierek – 2. Rész

dűne

Magához tért a filmipar, és sorra jelennek meg a jobbnál-jobb (vagy rosszabb) geek mozik. A Marvel építgeti a fázisait, a DC szerintünk azt se tudja mit akar, csak reméli, hogy hátha egyik mozija váratlan sikereket ér el. Eközben más geek produkciók is készülgetnek, mert már a csapból is a két képregénymágnás hősei folynak.

The Flash


Június 16


Manapság talán a legtöbbet elhalasztott premierű szuperhős film az Andy Muschietti által rendezett Flash – A villám. Állítólag nem sok köze lesz a DC Comics-os eredettörténethez, de benne lesz Supergirl, Batman egy idősebb verziója (akit nem más, mint Michael Keaton játszik!), és feltűnnek még nem várt cameo-k a DC világából.
Persze maga a film sikere elég kérdéses, mivel a Barry Allent alakító Ezra Miller mostanában igencsak sok botrány övezi.

The Marvels – Marvelek


Július 28


A Marvel Kapitány folytatásában Brie Larson visszatér Carol Danvers szerepébe, és ezúttal nem mint egy szeméyes hős, egy egész csapatot kap. A WandaVízióból már megismert Monica Rambeau és Ms. Marvel azaz Kamala Khan csatlakozik, na meg Nick Furyt is láthatjuk újra a mozivásznakon!


Blue Beetle – Kék Bogár


Auguszuts 18


Az egyetlen DC film idén, ami nem egy folytatása egy előzőnek. Eredetileg egy HBO Max exkluzívnak szánták a produkciót, amelyben Jaime Reyes, egy tinédzser véletlenül hozzájut egy szkarabeuszhoz. Ez a kék bogár menő páncélt és képességeket kölcsönöz használójának.


Kraven the Hunter – Kraven a Vadász


Október 6


Ismét egy Pókember főgonosz, akiből a Sony Pictures próbál egy olyan hőst csinálni, aki nem harcolt Pókemberrel. Kraven egyébként a képregényben az orosz cárok leszármazottja és a világ utolsó Nagy Fehér Vadászának tarja magát.


Dűne: Második Rész


November 3


Az első rész hatalmas sikerei után folytatódik Frank Herbert: Dűne története. Főszerepekben ismét népszerű hollywoodi színészek:Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Jason Momoa, és Zendaya. Utóbbi az első részben alig kapott szerepet, de most megcsillogtathatja tehetségét.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes


November 17


Suzanne Collins Az Éhezők Viadalának előzmény regénye 64 évvel repít vissza Panem történelmében Coriolanus Snow elnök előtt.


Aquaman és az Elveszett Királyság


December 25


Meglehet, hogy ez lesz a DCEU utolsó filmje, ahogy ma ismerjük. Az első rész hatalmas bevételt hozott, és most is számíthatunk Jason Momoára Aquaman szerepében, na meg James Wan-re a rendezői székben. A pletykákkal és a közönség akaratával szemben Amber Heard alakítja Merát. Hát ez van.

Vélemény, hozzászólás?