Gyűrűk Ura & Lord of The Rings, Streaming Magic

Andy Serkis és A Hatalom Gyűrűi

Kendőzetlen vélemény egy hihetetlen karaktertől A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűiről! +azt is hozzuk, hogy mért volt elkeseredve Peter Jackson, az eredeti trilógán végzett gigászi munkája után.

Az Amazonon futó, A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat hihetetlen és vizuálisan lenyűgöző. Sokaknak voltak vele problémái és bár nem volt tökéletes, de szvsz ütős kis sorzat lett!

Andy Serkis, aki Peter Jackson A Gyűrűk Ura és A hobbit trilógiájában Gollamot alakította, nemrég megosztotta saját gondolatait az Amazon sorozatáról. Az eredeti filmek szereplői nagyrészben támogatásukról biztosították a sorozatot. És végre elérkezett az a pillanat is, hogy Serkis megnyíljon a témában.

Gyűrűk Ura – Lord of the Rings Narsil Levélbontó Kés

15.690 Ft

Raktáron!

Gyűrűk Ura (Lord of The Rings) – Arwen Evenstar Prémium Nyaklánc

20.890 Ft

Raktáron!

Gyűrűk Ura Lord of the Rings The Hobbit Orcrist Levélbontó Kés

15.690 Ft

Raktáron!

Lord of the Rings Gyűrűk Ura Sting Levélbontó Kés

15.690 Ft

Raktáron!

Andy Serkis – Star Wars: Andor – Disney+

A Jake’s Takesnek nyilatkozva Serkist a sorozatról kérdezték, és a következőket mondta:

„Úgy gondolom, hogy gyönyörű munka, és szerintem van benne néhány igazán nagyszerű alakítás. Nemrég felolvastam A Gyűrűk Urát az Audible számára, és az előszavában szó esik A hatalom gyűrűiről, a korról, amit A hatalom gyűrűin belül mesélnek, szóval ismerem azt a világot, és szerintem ez egy igazán gyönyörű feldolgozás. És megint csak nagyon, nagyon izgalmas dolog, hogy együtt lehetünk ezekkel a karakterekkel, és tudom, hogy a Gyűrűk Ura rajongók imádják.”

Majd tovább dicsérve a sorozatot így folytatta:

„Nagyon élveztem – ismétlem, a lépték hihetetlen. Az jelentkezik az operatőri munkában, az alakításokban… Nehéz elválasztani a filmektől, minden egyes epizódot filmnek érzékelek.”

Peter Jackson aki az erdeti Gyűrűk Ura trilógiát rendezte, korábban így nyilatkozott a munkájáról és az azzal járó stresszről:

„Amikor A Gyűrűk Ura-filmeket készítettük, állandóan azt éreztem, hogy én vagyok a szerencsétlen, aki sosem nem láthatta a filmet, miután lejöttek már a kékről. Mire ott voltak a vetítések, már öt-hat éve elmerültem a készítésükben. Nagy veszteség volt számomra, hogy nem láthattam őket úgy, mint mindenki más. Valójában komolyan fontolgattam, hogy elmegyek valami hipnotizőrhöz aki hipnotizál, hogy elfelejtsem a filmeket és az elmúlt hat-hét év munkáját, hogy csak leülhessek és élvezhessem őket. Nem vittem végig, de beszéltem erről [az angol mentalistával] Derren Brownnal, és ő úgy gondolta, hogy meg tudja csinálni.”

Most már legalább nyugodtan megnézheti ezt a sorozatot! 🙂 Egyébként, mi a véleményetek A Hatalom Gyűrűiről most, hogy vége? Tetszett? Utáltátok? Mondjátok el nekünk!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?