Gyűrűk Ura & Lord of The Rings, Streaming Magic

Andy Serkis és A Hatalom Gyűrűi

Kendőzetlen vélemény egy hihetetlen karaktertől A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűiről! +azt is hozzuk, hogy mért volt elkeseredve Peter Jackson, az eredeti trilógán végzett gigászi munkája után.

Az Amazonon futó, A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat hihetetlen és vizuálisan lenyűgöző. Sokaknak voltak vele problémái és bár nem volt tökéletes, de szvsz ütős kis sorzat lett!

Andy Serkis, aki Peter Jackson A Gyűrűk Ura és A hobbit trilógiájában Gollamot alakította, nemrég megosztotta saját gondolatait az Amazon sorozatáról. Az eredeti filmek szereplői nagyrészben támogatásukról biztosították a sorozatot. És végre elérkezett az a pillanat is, hogy Serkis megnyíljon a témában.

Andy Serkis – Star Wars: Andor – Disney+

A Jake’s Takesnek nyilatkozva Serkist a sorozatról kérdezték, és a következőket mondta:

„Úgy gondolom, hogy gyönyörű munka, és szerintem van benne néhány igazán nagyszerű alakítás. Nemrég felolvastam A Gyűrűk Urát az Audible számára, és az előszavában szó esik A hatalom gyűrűiről, a korról, amit A hatalom gyűrűin belül mesélnek, szóval ismerem azt a világot, és szerintem ez egy igazán gyönyörű feldolgozás. És megint csak nagyon, nagyon izgalmas dolog, hogy együtt lehetünk ezekkel a karakterekkel, és tudom, hogy a Gyűrűk Ura rajongók imádják.”

Majd tovább dicsérve a sorozatot így folytatta:

„Nagyon élveztem – ismétlem, a lépték hihetetlen. Az jelentkezik az operatőri munkában, az alakításokban… Nehéz elválasztani a filmektől, minden egyes epizódot filmnek érzékelek.”

Peter Jackson aki az erdeti Gyűrűk Ura trilógiát rendezte, korábban így nyilatkozott a munkájáról és az azzal járó stresszről:

„Amikor A Gyűrűk Ura-filmeket készítettük, állandóan azt éreztem, hogy én vagyok a szerencsétlen, aki sosem nem láthatta a filmet, miután lejöttek már a kékről. Mire ott voltak a vetítések, már öt-hat éve elmerültem a készítésükben. Nagy veszteség volt számomra, hogy nem láthattam őket úgy, mint mindenki más. Valójában komolyan fontolgattam, hogy elmegyek valami hipnotizőrhöz aki hipnotizál, hogy elfelejtsem a filmeket és az elmúlt hat-hét év munkáját, hogy csak leülhessek és élvezhessem őket. Nem vittem végig, de beszéltem erről [az angol mentalistával] Derren Brownnal, és ő úgy gondolta, hogy meg tudja csinálni.”

Most már legalább nyugodtan megnézheti ezt a sorozatot! 🙂 Egyébként, mi a véleményetek A Hatalom Gyűrűiről most, hogy vége? Tetszett? Utáltátok? Mondjátok el nekünk!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?