- NÉZZ KÖRÜL -

new-star-trek

Épphogy beesett az új film, de már a küszöbön az új sorozat is. A Netflix bejelentette, hogy exkluzív stream partnerévé válik a CBS-nek, legalábbis ami a Star Trek sorozatokat illeti.  Az új nyalánkságot $5.99 fog fájni havonta és természetesen USA és Canada kapja meg először az epizódokat, amelyeket hetente tervez leadni  a Netflix, akár a régi szép TV-s időkben. Azért a többi 186 országnak sem kell elkeserednie, a tervek szerint a megjelenés után 24 órával már fogyaszthatjuk az új részeket.

A forgatás szeptemberben kezdődik és az első rész 2017 januárjában kerül majd a Netre. De, hogy legyen mit nézni addig, a megállapodás részeként a Netflix az összes többi sorozatra is leszerződött, így januárig lehetőségünk lesz mind a 727 rész újranézésére.

Az új sorozat a Next Generations előtt játszódik és Alex Kutzman felel majd a minőségéért, akinek az első két Star Trek film forgatókönyvét is köszönhetjük. A csapathoz nemrég Brian Fuller is csatlakozott (Voyager és DS9), aki így nyilatkozott:

“Kicsit már tele vagyok ezekkel a rebootokkal és újragondolásokkal, de ha jók, akkor jók. Megértem a nosztalgiát és “nagyon hasonló, de mást csinál” érzéseket. De a kettő ötvözetéből lehet a kapu amely egy teljesen új történetbe visz.”

13 részhez lehet majd szerencsénk amik szembemennek a hagyományokkal és nem epizodikus történeteket mesélnek majd, hanem egy kerek egészet adnak majd ki.

Jövőre lesz 50 éves a Star Trek, így megérdemel egy kis törődést!

Irány a végtelenbe és tovább!