- NÉZZ KÖRÜL -

A GES a Lightstorm Entertainment és a Twentieth Century Fox Consumer Products bejelentette, hogy nekiállnak egy élménykiállítás, vidámpark és látogatói központ összemixelésével az AVATAR: Discover Pandora létrehozásának.

A mintegy 12.000 négyzetlábnyi bemutatóterületen “tudományos” részletességgel mutatják be Pandora élővilágát. Karnyújtásnyira kerülhetünk olyan lényekhez, mint a Banshee, a Direhorse és a Viperwolf.

avabar

A szemet gyönyörködtető és lebilincselően galaktikus látnivalóval fel szeretnék rázni a látogatókat és felhívni a figyelmet nem csak Pandora, hanem a saját bolygónk egyedülálló természeti kincseire, állat és növényvilágára.

JAMES CAMERON'S AVATAR(TM) GLOBAL EXHIBITION COMING FALL 2016 (Concept Art) (PRNewsFoto/Global Experience Specialists) Az alábbi főbb programokra lesz lehetőségünk, az idén December 7-én nyitó AVATAR: Discover Pandora területén:

  • egy kiállítást a Pandora Kutatási alapítvány bevonásával, ahol magunk mögött hagyva a 21. századot beléphetünk a 22. század világába
  • tanuljunk az űrutazásról és Pandora anyarendszeréről az Alfa Centauri naprendszerről
  • fedezzük fel az életre keltett Pandorát és ezen keresztül a saját bolygónkat is
  • vegyünk részt Na’vi nyelvhelyességi és folklór vetélkedőn
  • Figyeljük meg Pandora bioluminenscent növényeit és állatait
  • Pacsizzunk le bansheekkal, tanuljuk meg kezelni az AMP ruhát és készítsünk fotót magunkról mint az AVATAR program aktív tagja
  • és még sok, sok, sok látnivaló, aktivitás és rajongói habossütemény vár az odalátogatókra

poster_vignettes

Taiwan fog otthont adni a kiállításnak, de ha minden igaz, akkor egy utazó látnivalóról beszélünk, ami ha nem is a közeljövőben de elviekben akár felénk is megfordulhat majd!