Szállítás és Áruátvétel

Végtelen örömünkre szolgál, hogy bennünket tiszteltél meg azzal, hogy kedvenc geek vagy még geekebb cuccodat tőlünk rendelted meg!

Kérlek engedd meg, hogy röviden kiemeljük számodra, hogyan is fogsz hozzájutni az áhított jósághoz, a vele járó GeekPontokról már nem is beszélve! 😉

Mik azok a GeekPontok?

Ezek fantasztikusan Geek pontok! 😉 Oké, most komolyan… 🙂 A GeeKPont cégünk kedvezményrendszere, melyről bővebben ITT olvashatsz! 🙂

Hogyan jutok a megrendelt termékhez?

Sajnos személyesen még nem veheted át a kívánt terméket viszont logisztikai partnerünk a GLS, ha nem is fénysebességgel de akár a megrendelést követő napon eljuttatja azt hozzád!

Kapok-e értesítést a kiszállításról?

Természetesen! Amint megrendelted a kívánt termékeket, azonnal kapsz egy visszaigazoló levelet! Ha összekészítettük a csomagodat, ismét megkeresünk elektronikus levélben, amely tartalmazza a csomagszámod és a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát, ahol friss infókat kapsz a pakkoddal kapcsolatban.

Ha a kiszállítás időpontja nem megfelelő, szintén náluk tudod jelezni, hogy melyik napon kéred a küldeményedet!

A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kapsz, amely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat elérhetőségét és egy három órás időablakot amiben a futár keresni fog Téged! A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a számodra. A levélben megadott linken keresztül kiszállítási rendelkezést tudsz rögzíteni, melyben kérheted a kiszállítást egy új időpontban vagy épp egy másik címre akár!

Mikor kapom meg a megrendelt csomagot?

Amennyiben délelőtt 11 óráig megkapjuk a rendelésed, akkor a csomagot már másnap kézhez veheted, de legkésőbb 48 órán belül a kívánt termékekkel keresni fog a futár!

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Jó hírünk van! Ha a megrendelt termékek értéke eléri, vagy meghaladja a 15.000 Forintot, a csomagodat szállítási költség nélkül juttatjuk el hozzád! Összefoglalva a dolgot:

  • 0 – 14.999 Forintig a szállítás költsége: 990 Forint
  • 15.000 Forinttól a szállítás: Ingyenes!

Fizethetek utánvéttel?

Természetesen! Az utánvétes fizetés költségei az alábbiak szerint alakulnak:

  • 0 – 14.999 Forintig az utánvétes fizetés költsége: 400 Forint
  • 15. 000 Forinttól az utánvét: Ingyenes!

Fizethetek előreutalással?

Igen! Hogy a viharba ne! 🙂 Amennyiben előreutalással szeretnéd rendezni a megrendelt termékek ellenértékét azt a következő bankszámlaszámra kérjük, hogy elutald: 11732002-21132070-00000000.

A kedvezményezett neve: GEEKhub KFT.

Arra szeretnénk megkérni Téged, hogy minden esetben az átutalás megjegyzés rovatában tüntesd fel a számla sorszámát!

A sikeres rendelésedről egy elektronikus számlát küldünk a postafiókodba. Miután ezt megkaptad, csak akkor indítsd el az utalást!

Fizethetek bankkártyával?

A bankkártyás rendszerünk kialakítása sajnos még folyamatban van! Elkészültéig kérjük szíves megértésedet!

Netes rendelésnél is kapok számlát?

Természetesen! Minden megrendeléshez mellékeljük a számlát, amit a hozzád érkező csomagodban találsz!

Regisztráció

Vásárlás során lesz lehetőséged regisztrálni, de nem feltétele, hogy az áhított termékhez juss. Viszont ha megteszed, visszamenőleg láthatod a vásárlásaidat és a geekpontokat is így tudod gyűjteni!

Ti hétvégén is dolgoztok?

Mi állandóan! 🙂 Azonban a kiszállítás csak hétfőtől – péntekig üzemel. Így a pénteken (még időben 11:00 előtt) megrendelt csomagodat, leghamarabb hétfőn szállítja ki hozzád a futár!