Star Wars

Hogydejólenne’! Taika Waititi Star Wars filmet rendezhet!

Azt még nem lehet tudni, hogy mozifilmről, Disney+ filmről, vagy épp Disney+ sorozatról lesz e szó.

Ráadásul, a srác nem épp munkanélküli. Épp nyakig van a Next Goal Wins elkészítésében, aztán a 2021-ben érkező Thor: Love an Thunder várja. De ott van még a Time Bandits az Apple TV+ -nak, a Warner Bros az Akira rendezését bízta rá, valamint a 20th Century Fox egy Flash Gordon animációt rendeztetne vele.

Miután a híresztelés napvilágot látott, Taika Waititi kidobott egy Tweetet, hogy azért mégsem ilyen egyértelmű a történet…

Ez a franchise tényleg nagyon nehéz – nyilatkozta Waititi a New York Times-nak korábban. – Nincs benne hely egy olyan embernek, mint én. A szigorú korlátok közé szorított kánonján keresztül a Star Wars mindig meghatározta önmagát, míg a Marvel filmjei a több évtizednyi képregénnyel a hátuk mögött (kellett nektek kidobni mindent, kedves Disney…) vadul mozognak a magas drámától egészen a könnyed komédiáig. És az improvizáció minden Marvel filmben elfogadott eszköz lett, mióta a Vasemberen keresztül Robert Downey Jr. kitaposta az útját a Marvelhez.”

Egyébiránt van közeledés és érdeklődés a Disney irányából. Taika Waititi a The Mandalorian Disney+ sorozatában IG-11 hangját adta és ő rendezte az évad utolsó epizódját is.

De hogy mikor engedik igazán a tűz közelébe, és szavaznak neki bizalmat valamint adnak alkotói önállóságot, az sajnos még a jövő zenéje.

forrás: comingsoon.net

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?