Bounty Law

Bounty Law? Ismerős? Ha nem, majd az lesz! Új sorozat Quentin Tarantinotól!

A Volt egyszer egy Hollywood sorozata életre kel. Tarantino öt, fél órás epizódot készít el. Ő írja és ő is rendezi valamennyi részt.

A Once Upon a Time in Hollywood adta meg a kezdő lökést, bár nem igazán gondoltam, hogy ez a film része lenne bármennyire is felbukkan benne. – mondta Tarantino. – Nem Rick Daltonról szól akit Jake Cahill játszik, hanem Jake Chillről. Ahonnan ez az egész jött az annak köszönhető, hogy végignéztem rengeteg sorozatot. Wanted, Dead or Alive, The Rifleman és Tales of Wells Fargo-t; néztem ezeket a fél órás epizódokat és ekkor ugrott be a Bounty Law. Az a fajta show amiben Rick benne lenne. Az az elképzelés, hogy fél órában elmondunk egy drámai történetet. Te csak nézed és ámulsz! Hogy a pokolba, hogy fér bele ennyi minden 22 percbe? Arra gondoltam, hogy meg tudom én ezt csinálni?

Tuti, hogy meg! 🙂

Egyenlőre nincs hír arról, hogy Leonardo DiCaprio vagy Brad Pitt játssza -e a főszerepeket, de jó lenne ha megismételnék, és újra a vászonra álmodnák Rick Dalton és a kaszkadőr Cliff Booth szerepét.

Vélemény, hozzászólás?