- NÉZZ KÖRÜL -

cocenant0

Az Alien Prometheus erősen megosztotta az Alien rajongókat, de a mozipénztárak végül is ítéletet mondtak: Kasszasiker! Természetesen érkeznie kell a folytatásnak is, nem lehet a pénztárcákat nézőket csak úgy otthagyni!

Tehát közeledik a következő rész Alien: Convenant néven, ahol a jól ismert arcokon is feltűnnek, mint Noomi Rapace játszó Elizabeth Shaw vagy Michael Fassbender által megformált android David. A Collider mikrofoncégre kapta Fassbender aki nagyon-nagyon félelmetesnek festette le az új mozit:

“Ez az Alien nagyon… hihetetlen jó látni, hogy aki benne van a filmben úgy érzi, hogy tényleg ez az amit látni szeretne. Sokkal ijesztőbb az egész mint a Prometheus, de követi annak fonalát. Amolyan ütős thriller lesz, ahol érzed az eredeti Alien filmek közeledő katasztrófáját és az előző filmek történetét. Szóval egy csodálatos találkozója lesz a két sorozatnak.”

covenant2

“Nagyon várom, hogy kész legyen. A Prometheus folytatásaként szuper-mega ijesztő filmként fog becsapódni a mozikba… Ahogy elindul görgeteg, nem áll le. Igazi hidegrázást hoz majd a mozikba.”

Fassbender színésztársa, a Covenenat pilótája Danny McBride hasonlóan nyilatkozott, bár némileg tömörebben:

“Ridley’ a szart is ki fogja ijeszteni belőletek!”

covenant3

A Sidney-ben felvett forgatási képek alapján, valóban nem Duck TV-n fogják adni a filmet.

convenant10 convenant11

 

Majdnem pontosan egy évet kell még várjuk a sötétségre, mivel az új film 2017 augusztus 4-én megy majd a mozikban.