- NÉZZ KÖRÜL -

hq0Úgy néz ki

David Ayer úgy gondolja, hogy egy magára valamit adó bűnöző csakis tetkókkal vehető komolyan. Joker után az “enyhén” őrült Harley Quinn sem maradhat ki a jóból.

Minap a Yahoo! kiválóságai elkapták egy interjúra a Suicide Squad új sztárját Margot Robbie-t,  és rákérdeztek a doktornő tetoválásaira is. A művésznő így nyilatkozott:

Mindet magának varr a börtönben. Amolyan odapiszkított és szúrt tetoválások, mint amilyenek általában a sitten születnek, ha nincs normális felszerelésed. Szív, Joker arc vagy “I heart Puddin” (azaz szeretem a … ;)) mind a börtönélet visszatükröződései.  A kétségbeesés, de főleg az unalom amely vezette Quinn kezét.

hq3

Az biztos, hogy az átlagos gonoszoktól igencsak eltérő csapatot fogunk kapni. Margot Robbienak nem volt egyszerű dolga élethűen visszaadnia a karaktert, Ayer is nagyon dicsérte a színésznő munkáját a forgatás alatt és nem csak a tetoválásai miatt:

Mást nem mondhatok, minthogy egy új Sztár született! Kemény és egyszerre vonzó, egy igazi karakter! Sőt, annyi időt töltöttünk együtt, miközben Harley jelmezét és sminkjét viselte, hogy egyszerűen kényelmetlenül éreztem magam, mikor nem volt rajta.

Sőt a rendező odáig ment, hogy igazából csak Quinn miatt csinálta meg a filmet.

Harley az egyik kedvenc karakterem. Ő volt az egyik oka, hogy meg akartam csinálni ezt a filmet. Hihetetlenül komplex, tele ellentmondásokkal, különböző egymással totálisan ellentétes jellemvonásokkal egy emberben… akár bármelyikünkben. Fantasztikus felfedezni ezeket a dolgokat. Ritka hogy ennyire erős női karakter hajtja előre a történetet, persze ami egyszerre gyengeség és az achilles sarka a szereplőnek.

Augusztus, írjuk fel a naptárba, mert a moziban a helyünk!

hq2