- NÉZZ KÖRÜL -

joker1

Közeleg a Suicide Squad (nálunk Öngyilkos osztag) és vele együtt káosz tanítója Joker! Jared Leto által megformált szupergonoszt úgy érzem nem kell bemutatni, de talán a tetoválásairól kevesebbet tudunk.

David Ayer rendező árult el titkokat Joker büszkeségeiről a Yahoo-nak:

Ha egy ilyen srác tényleg létezne a napjainkban, honnan jönne? Hogyan oldaná meg a dolgait? Kit ismerne? Hogyan nézne ki? Az inspirációt Joker karakteréhez a drogbárók Instagram profilja adta. Fantasztikus eszköz, hogy megismerd egy ilyen ember életét.

Már az előzeteseket is nézve elmondhatjuk, hogy a Suicide Squad erősen különbözik az eddig megszokott szuper-moziktól. Újragondolja a bűnözővezért, és az egész környezetet. Joker a tetoválásokat önkifejezésre használja, mint a mai kör “nagyágyúi”.

joker

 

Ayer az interjúban azt is elárulta, hogy minden egyes tetoválásnak saját története van.

A tetoválások nagyon egyedi történeteket mesélnek és ezeket majd az embereknek kell megfejteni és nem biztos, hogy lesz egyértelmű megoldás. Nagyon különleges storyk és easter egg-ek bújnak meg a tetoválások között, de a fogaihoz is egy komplett történet csatolható. Gyakorlatilag Joker múltja található a testén. Ez a Joker valóságosabb, aki akár létezhetne is a világunkban.

Idén nem fogunk unatkozni, ha joker tetoválásain kívül mást is látni akarunk!