- NÉZZ KÖRÜL -

 

woiaf-ser-duncan-the-tall-vs-lord-lyonel-baratheon-e1420938877909

Élőben más. Minden más. Tudod, érzed. Sőt; tapasztalod. Jó, ha az embert a fantáziája repíti, kalauzolja ismeretlen vagy épp jól ismert világok között. Tudom, hogy magad előtt látod a megformált karaktered, ismered minden rezdülését. Testvéreddé válik mint azok, akikkel rendszeresen egy asztal köré gyűlsz.

De teljesen más, ha ajándékba kapsz valahol egy merítésnyi valóságot, ahol fizikai részese lehetsz a cselekménynek. Ahol a valós időben, azonnal kell döntened. Ahol nem a mesélő, hanem a te szemed lát, a te füled hall és nem elég a sikeres Karizma dobás egy meggyőzési teszthez.

Most tálcán kínálva kaphatsz egy hétvégényi időt, kaput nyitva egy rendezvénysorozathoz, hogy a Tűz és Jég Eposzi világában egyedül vagy barátaiddal együtt elmerülj. Nem előre lefektetett mederben hömpölyög a történet és nem KM/DM kénye vezet. Az itt összegyűlt játékosok maguk formálják saját történelmüket!

13639755_1376162599066269_665627690_o

Stark és Lannister szövetség? Miért ne? Ja, hogy fogalmad sincs róla, hogy kik ezek a családok? No problem! Nem is lényeges, mert mint azt már korábban is jeleztem, Te írod a történelmet!

Van hozzá kedved, csak a felszerelés és a tapasztalat hiányzik? Semmi pánik!  Ne aggódj, mert a szervezők ezt is a rendelkezésedre tudják bocsátani minimális kölcsönzési díjért cserébe! Ha pedig rendelkezel a megfelelő felszereléssel, akkor azt nyugodtan hozhatod! A szabályok egyszerűek, a szervezők segítőkészségénél csak a türelmük nagyobb! 🙂

13632697_1376162375732958_935833378_o

Ha a harc miatt aggódnál akkor ne tedd! Senki sem fogja a másikat a végkimerülésig püfölni mindenféle egzotikus motyóval. Viszont a “férfias játékok” szerelmeseinek biztosított a lehetőség, hogy tudásukat másokkal összemérve, a lovagi tornán bizonyíthassák rátermettségüket az ún. “boffer combat” rendszerén belül. Habszivacs fegyverek, profi szervezők, nem eshet baja senkinek! A küzdőtéren kívül, a Sindeon gyűrűharc szabályai vannak érvényben, melyek nem igényelnek semmiféle fizikai konfrontációt! Szóval a lant és a toll bajnokai sem érezhetik magukat hátrányban! 🙂

tourney_at_harrenhal_by_ruebella_b-d9wbgeg

A játékot a Sindeon csapata jegyzi, akik több mint tizenöt évnyi tapasztalattal bírnak LARP események szervezésében! A helyszínt adó Bethlen Major területe egy domboktól ölelt gyönyörű völgyben húzódik, elzárva a világ zajától, mégis könnyű megközelíthetőséggel bírva.

Gyere és csatlakozz a játéksorozathoz, mert az első alkalom, a Harrenhal Lovagi torna csupán a kezdet! Minden résztvevő cselekedete kihat a történet folytatására! Gyere és írjuk együtt Westeros történelmét!

Ha felkeltettük a kíváncsiságod akkor kérlek látogass el A Játék Oldalára, ha A Szervezők után vagy épp A Helyszín kapcsán érdeklődnél, akkor kattints a kiemelt linkekre! 🙂

Ja, és még mi is ott leszünk! 😉