Legyen a cége Geek!

GeekHub nagykereskedelmi partnerként is áll a cégek rendelkezésre. Közel 100 négyzetméteres raktárunkból több ezer terméket tudunk azonnal szállítani, de rövid határidővel nagy megrendeléseket is ki tudunk elégíteni!

Amiben segíteni tudunk:

  • Saját Franchise terjesztése és gyártása: Bögrék, pólók, táskák, sapkák vagy egyedi ajándéktárgyak készítése, akár a tervezéstől a marketingen és eladáson át a szállításig. A termékek a megrendeléskor készülnek, nem kell raktározni, így kockázat nélkül kezdheti meg akár a mi a web shopunkban az árusítást!
  • Eseményekre ajándék vagy nyereménytárgyak: Ha különleges eseményt szeretne szervezni és emlékezetessé tenni a résztvevők számára ajándék vagy nyereménytárgyakkal, a GeekHub rövid határidővel vállal logózást, vagy egyedi bögrék, sapkák, pólók stb. elkészítését.
  • Nagykereskedelem: Amennyiben a Áruháza kínálatát szeretné bővíteni kockázat nélkül a GeekHub áll a rendelkezésére! Akár saját raktárunkról vállalunk kiszállítás, de a hagyományos nagykereskedelmi partnerként is működünk.

Keressen minket bizalommal!

contact (kukac) geekhub.hu vagy  +36 30 652 9015‬