Marvel, Szuperhősök

Eternals: Sersi alakítója Gemma Chan szerint a Marvel egy életre megvásárolta

A Marvel Studios elég hihetetlen és nem mellesleg nyereséges 2021-et zárt. Tette ezt annak ellenére, hogy még mindig tombol a világjárvány. Azonban nem minden volt telitalálat, és egy MCU projekt látszólag nem tudott bekattanni a közönség és a kritikusok körében, és ez nem más, mint az: Örökkévalók.

Mindent összevetve az Örökkévalók így is lenyűgöző 401 milliós bevételt gyűjtött össze a globális jegypénztáraknál, de a film végül mégis a tavalyi év egyik rosszul értékelt blockbustere lett.

Marvel Studios – Örökkévalók (Eternals) Sersi – Gemma Chan

Jelen állás szerint még mindig nem tudjuk, hogy a Marvel Studios valóban zöld utat ad-e az Eternals folytatásának. A film egyik főszereplője szerencsére ígéretes hírekkel szolgál a milliárd dolláros franchise-ban való jövőbeli részvételével kapcsolatban.

Gemma Chan aki Sersit alakította az MCU-eposzban, nemrég beszélt az Eternalson való munkával töltött idejéről és arról, hogy mit hoz a jövő a Celestialok, legfőképp a rajongók által kedvelt karaktere számára.

Amikor megkérdezték tőle, hogy újra eljátssza-e Sersit, a sztár viccesen azt mondta, hogy továbbra is játszani fogja a szerepet, mert a Marvel nagyjából egy életen át birtokolja őket.

Gemma nyilvánvalóan arra a tényre utalt, hogy a legtöbb Marvel színészt több filmre szóló szerződések kötik. Ezek megkövetelik tőlük, hogy hosszú ideig a franchise-ban maradjanak.

Nem tudjuk, mi lesz a következő lépés az Örökkévalók számára, de a film „alulmúlása” komoly kreatív változásokhoz vezethet az MCU legújabb kozmikus hőseinek sorában.

Szeretném hinni, hogy az Eternals 2 mégis megtörténik, és biztos vagyok benne, hogy a Marvel Studios eltökélt szándéka, hogy ismét szinet lép.

Jajjamúgy’ január 12-től az Örökkévalók a disney+ műsorán! #csakmondom

De csak megoldják, hiszen nincsen Goblin kávé nélkül, pláne reggelente! 😀

Forrás: cbr & sr

Vélemény, hozzászólás?