Első Magyar X-Wing Nemzeti Bajnokság

Please click here for the English version!

Hazánkban most először kerül megrendezésre kerül az Magyar X-Wing Nemzeti Bajnokság!

Hírek

2017.10.03. – X-Wing Lotto / Playmetek

Kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan godolkodtok arról, hogy milyen lista fogja megnyerni az Első Magyar X-Wing Nemzeti Bajnokságot! A legpontosabban tippelő megnyeri az éves Hungexpo belépőt! Ha holtverseny alakulna ki akkor a legjobban tippelők közt sorsolunk.

A kérdéseket megtaláljátok itt: https://goo.gl/forms/ptH3gcQR0zZseFEI3 és péntek éjfélig várjuk a jobbnál jobb tippeket 😉

Ahogy számoltuk nektek hála sokkal több playmatünk lesz mint amennyire szükségünk van. Emiatt szeretnénk megkérni titeket, hogy csak azok hozzák el a playmatjeiket akik mindkét napra kölcsön tudják adni nekünk. Ne aggódjatok mindenki meg fogja kapni a jutalmát aki felajánlást tett és kitöltötte az erre vonatkozó kérdőívünket!

2017.09.22 – Szponzorok / Nyeremények / Új események

Kedves Játékosok! A mai nap beszéljünk egy kicsit az eseményünk nagylelkű szponzorairól, az fantasztikus felajánlásaikról, és új mellékeseményekről amiket ezek a felajánlások lehetővé tettek!
1.) Először is a legnagyobb köszönettel a HungExpo-nak tartozunk, aki nem csak a helyszínt biztosítja, de emellett felajánlott egy egész éves HungExpo belépőt a hamarosan bejelentésre kerülő Quiz versenyünkre. Ne aggódjatok, hamarosan többet is elárulunk erről 😉
2.) Mint már biztosan sokan tudjátok, a MondoCon ugyanabban az időpontban lesz megtartva a HungExpon mint a Nemzeti Bajnokság. A MondoCon szervezői nagylelkűen felajánlottak minden egyes versenyzőnek egy ingyenes belépőt a MondoCon-ra. Igen, jól olvastad… A Nemzeti Bajnokság jegyével bemehetsz a MondoCon-ra is!!! Hatalmas köszönet érte!
3.) A Micro Art Studio Lengyeleország felajánlott a 4 szett gyönyörű X-Wing akril manőverseblont és 4 készletnyi akril tokent, mint szponzorációs ajándék. Ezen jutalmak fele a Hangar Bay mellékesemény legjobb játékosainak trófeáit fogja bővíteni, a másik fele pedig a a legszebb egyedi festésű hajók tulajdonosainak fog járni. Erre a mini versenyre 2017 október 6-ig tudsz jelentkezni az alábbi linken ahol megtalálhatod a versenyszabályzatot is: https://goo.gl/forms/BuA1Q8BqPMQ2HXBh2
4.) A BarCraft felajánlásából szeretném bemutatni nektek a galaxis legfinomabb koktéljaira feljogosító ajándékutalványokat, amelyekkel a fő esemény legeredményesebb játékosai lesznek gazdabbak, hogy méltó képpen megünnepelhesség a győzelmüket! (Italfogyasztás a BarCarft 2-ben 5000 HUF / 3000 HUF / 1000 HUF értékben, 10 db társasjáték kupon, és 10 darab választott potion).
5.) A Drenus’ Art (a felelős grafikus designer stúdió akiknek a könnyfakasztóan szépre festett Hangar bay-es zsákmányok és a belépők designját köszönhetjük) felajánlott nekünk néhányat a lehető legvagányabb Darth Vader Pilótakártyájából. Hétfőn eláruljuk kik lesznek a boldog új tulajdonosai ezeknek a kártyáknak.
Még egyszer szeretném megköszönni minden szponzorunk a felajánlásaikat, mert nélkülük nem jöhetett volna létre ez az esemény ezen a színvonalon.

2017.09.21 – Helyszín pontosítás / Menetrend / jegyek

Kedves Játékosok! Személyesen bejártam a pontos helyszínt és az épületet amiben leszünk és az kell, hogy mondjam, hogy le voltunk nyűgözve. Bátran kijelenthetem, hogy messze ez lesz a legjobb helyszín a magyar X-Winges versenytörénelemben, amiért mérhetetlen hálásak vagyunk az esemény főszponzorának, a HungExponak!

A rendezvényre a belépés, és a regisztráció a Hungexpo 2-es kapujánál lesz, és maga abajnokság a 25-ös pavilonban.

Megközelíthetőség:

Kocsival: Parkolás az Albertirsai úton, a Hungexpo területén kívül. A Google Maps-hez kattints erre a linkre!

Tömegközlekedéssel: a 10-es busz pont a 2-es kapu előtt áll meg, és hétvégén 10-15 percenként jár.

Menetrend:

Szombat – Svájci rendszerű meccsek
8:00 8:45 Regisztráció
9:00 9:10 Felkészülés – sorsolás
9:20 10:35 1. meccs
10:50 12:05 2. meccs
12:05 13:50 Ebédszünet
14:00 15:15 3. meccs
15:40 16:55 4. meccs
17:20 18:35 5. meccs
18:50 20:05 6. meccs
20:20 21:00 Eredményhirdetés
Vasárnak – TOP 16
8:00 8:45 Regisztráció
9:15 10:30 TOP16 meccsek
11:00 12:15 TOP8 meccsek
12:15 14:00 Ebédszünet
14:15 15:30 Elődöntők
16:30 18:30 Döntő
19:00 20:00 Díjátadó
Vasárnap – Hangar Bay
8:00 8:45 Regisztráció
9:30 10:45 1. meccs
11:15 12:30 2. meccs
12:30 14:30 Ebédszünet
14:30 15:45 3. meccs

Van egy “különleges” kérésünk minden résztvevő felé! Szeretnénk megkérni minden játékost, hogy vegye nagyon szigorúan a regisztrációra szánt időintervallumot, mert 8:45-kor be kell zárnunk a kapukat és utána nem tudjuk garantálni az eseményre való bejutást a későknek!

Mindent meg fogunk tenni, hogy tartsuk maginkat az itt meghirdetett menetrendhez, de az esemény volumenére való tekintettal apróbb változások lehetnek menet közben. Megértéseteket köszönjük!

Jegyek:

Minden játékos fog kapni egy egyedi pilótakártyát a regisztrációkor, amelyen megtalálható lesz az ő személyes hivóazonosítója. Ezt a kártyát az egész esemény alatt végig magadnál kell tartanod, mert ez lesz a jegyed is az eseményre, és a biztonsági személyzet kérheti tőled, hogy mutasd fel. Továbbá érdemes majd a hívóazonosítódat is megjegyezned, mert ez alapján lesz a meccsek sorsolása is, és ezen a néven fogunk szólítani téged!

Jegyminták: Remélem ezek is annyire elnyerik majd a tetszéseteket mint a Hangar Bayes zsákmányok 😉 Az egyetlen különbség a minta és az igazi jegy között az lesz, hogy ahol a mintán a Red Squadron Pilot felirat van, ott a te egyedí hívószámod lesz.

2017.09.18 – Hangar Bay zsákmányok:

A Hangar Bay mellékeseményen minden egyes alkalommal amikor megnyersz egy meccset jogosulttá válsz egy gyönyörűségesen tervezett alt art (köszönet érte a Drenus’ Art-nak) pilótakártyára. Nyereméynek a különböző fordulókban: Fenn Rau, Miranda Doni, “Omega Leader”. Azok akik bejutnak a TOP 16-ba a fő eseményen automatikusan megnyerik mind a 3 kártyát, szóval nem kell droppolniuk a fő versenyről, hogy megszerezzék ezeket a Hangar Bay-es csodákat 😉

2017.09.17 – Hangar Bay mellék esemény szabályok:

1.) Két standard maximum 100 pontból álló listát kell építened. A két lista azonos sebzés paklit és akadályokat kell hogy használjon.

2.) A két listának meg kell felelnie Megkülönböztető Szabálynak, mely szerint a két lista nem tartalmazhat azonos hajót, azonos nevű pilótakártyát, azonos fejlesztéskártyát, vagy azonos nevű egyedi kártyákat.

3.) A Hangar Bay esemény 3 fordolús verseny lesz, svájci rendszerben.

2017.08.21 – Kedves Játékosok! A regisztráció megnyílt! Az előzetes regisztráció, a kedvezményes jegy-elővétellel 2017.09.24. 23:59-kor zár! Az erő legyen veletek!

2017.08.18 – Kedves versenyzők! 2017. augusztus 21-én, hétfőn 12:00-kor indul a jegyelővétel és regisztráció a versenyre. A jegyek típusairól lentebb tájékozódhaszt. Az Erő legyen veletek!

Versenykiírás

Időpont: 2017. október 7-8.

Menetrend:

  • 1. nap: 6 fordulós svájci rendszerű bajnokság
  • 2. nap: TOP16 Cut és párhuzamosan Hangar Bay verseny

Helyszín: HungExpo

Szeretettel várunk minden hazai és külföldi X-Wing játékost!

A versenyen a mindenkori hivatalos FFG-s versenyszabályzat és FAQ lesz érvényben (link).

Jutalmazás: Hivatalos FFG-s nemzeti bajnokság jutalmai, amelyen felül a győztes egy extra, egyedi, egyetlen példányban készült, különleges playmatet kap (részletek hamarosan).

Főszervezők:

  • Makfalvi Márton A. (GeekHub)
  • Kenessey Márton

Kapcsolat

hun.xwingnationals@gmail.com

Jegyek

Vörös Ász Jegy

|-o-|
Vásárlási lehetőségek: Elővételben Paypal-en keresztül fizetve / Elővételben az EPT verszenyeken fizetve készpénzben / Helyszínen fizetve készpénzben
Jegyár elővételben: 3.750 HUF (~ 13 EUR)
Jegyár a helyszínen: 4.750 HUF (~15,5 EUR)
Leírás: Ez a jegy feljogosít a fő eseményen való részvételre és a Hangar Bay mellékversenyre abban az esetben ha nem jutnál be a főesemény egyenes kieséses szakaszába.
További részletek az elővételes fizetésről: A fizetési határidő a Vörös Pilóta jegyekre 2017. szeptember 15. Amennyiben elmulasztanád határidőre befizetni a jegy árát kérlek érdeklődj a szervezőnél!
|-o-|

Kék Vezér VIP Jegy

|-o-|
Vásárlási lehetőségek: Elővételben Paypal-en keresztül fizetve
Jegyár: 15.750 HUF (~ 52 EUR)
Maximum elérhető jegyek száma: 10 db!!!
Leírás: Ez a jegy feljogosít mindenre ami a Vörös Pilóta jegyben található plusz egy extra és exklúzív limitált példányszámban gyártott, csak erre az eseményre készült playmatre.
További részletek a fizetésről: A regisztrációt követően küldeni fogunk egy Paypal-es fizetési kérvényt a regisztrált e-mailcímedre. A kérvény megkapásától számítva pontosan egy heted van a jegyárat kifizetni. Amennyiben ezt elmulasztod a rendező fenntartja a jogát, hogy a VIP jegyedet más játékosnak eladja. Ha ez megtörténne még mindig vehetsz más típusú jegyet az eseményre.
További infó a playmat-ről: A playmat egyedileg erre az eseményre lett tervezve Patkós Ferenc (Drenus’ Art) művész által, és csak a Kék Vezér VIP jeggyel vásárolható meg. A playmat hivatalos 3×3 láb méretű és ugyanolyan anyagból készül mint az FFG-s hivatlos playmatek. Kérlek vedd figyelembe, hogy a jegy csak magát a playmatet tartalmazza, playmat hengert nem.

KÉK VEZÉR VIP PLAYMAT

|-o-|

Arany Pilóta Jegy

|-o-|
Vásárlási lehetőségek: Elővételben Paypal-en keresztül fizetve / Elővételben az EPT verszenyeken fizetve készpénzben / Helyszínen fizetve készpénzben
Jegyár elővételben: 1.000 HUF (~ 4 EUR)
Jegyár a helyszínen: 1.500 HUF (~6 EUR)
Leírás: Ez a jegy KIZÁRÓLAG a Hangar Bay mellékeseményen való részvételre jogosít fel.
További részletek a fizetésről: A fizetési határidő az Arany Pilóta jegyekre 2017. szeptember 15. Amennyiben elmulasztanád határidőre befizetni a jegy árát kérlek érdeklődj a szervezőnél!
|-o-|

További adatok az EPT-n való jegyelővásárlásról: Az EPT egy nem rendszeres időközönkénk (kb.: 2-3 hetente) megrendezett mini verseny Budapesten. További részletekért érdeklődj a szervezőknél.

További infókkal hamarosan jelentkezünk, és folyamatosan bővítjük az oldalt.