- NÉZZ KÖRÜL -

smuggling-comparmentKedves Ász Pilóták!

Jó hír, hogy az FFG megengedte, hogy megproxizzam a kocsimra a Smuggling Comparmentet, így le tudtam szállítani a corrusanti raktárunkba  a felbecsülhetetlen értékű szajrét. Ami még jobb hír, hogy első osztályú csempészeink hadrendbe álltak, és már csak arra várnak, hogy a holnapi nappal (szeptember 22.) elkezdjék leteríteni a kesseli gyárból érkezett friss ropogós hajókat! Aki akar magának egy kisebb-nagyobb darabot a remek csempészáruból az még ma adja fel a rendelését 16:00-ig, hogy holnap útjára indíthassuk neki a csomagot!

Van még? Naná!

Természetesen van nektek egy speciális megjelenési akciónk! Aki vállalja, hogy a most vasárnapi Wave 9. Launch Partyn veszi át a 9. hullámból szeretett hajóit annak máris jóvá írunk 5% kedvezményt. Nincs más dolgotok, mint amikor a kosárba pakoltatok minden Wave 9-es hajót, amelyet az admiralitásotok megrendelt, a Kosár menüpontban aktiváljátok a

fearlesspilot

kuponkódot, és máris jóvá írjuk számotokra a kedvezményt.

-> Fontos, hogy csak az X-Wing 9. hulláma vesz részt az akcióban, és csak akkor jár az árkedvezmény, ha vállaljátok, hogy a rendezvényen veszitek át a rendelt termékeket. Az ne ijesszen el benneteket, hogy ha 15.000 Ft alatt vásároltok, akkor a rendszer automatikusan rádob 990 Ft szállítási költséget a vásárlásra, ez utólag manuálisan le lesz korrekciózva.

Aki online megrendeli, annak elsőbbségi foglalása keletkezik a készletből, így érdemes bebiztosítani magatokat!

swx32-36_titleimage

Ha nem tudtok eljönni a vasárnapi rendezvényre akkor se csüggedjetek, mert aki kupon nélkül vásárol annak holnaptól kezdve postázzuk az árut!

A Csempészáru

Az alábbi linkeken megtaláljátok az egyes hajókhoz vezető linkeket a webshopban! Nem tudtam megállni, hogy ne vegyem alaposabban szemügyre a remek új gépeimet, és az kell mondjam az ARC-170 messze az egyik legszebben festett hajó, még az én Birodalmi/Scum beállítottságú szívemnek is.

 Protectorate Starfighter

swx55_layout

Shadow Caster

swx56_layout

 ARC-170

swx53_layout

 Special Forces TIE

swx54_layout

 

Az Erő legyen veletek és vasárnap találkozunk!