- NÉZZ KÖRÜL -

Hugh Jackman és Patrick Stewart egy fényképen? A tény nem jelenthet mást mint, hogy mutánsok hamarosan visszatérnek! Kedvenceink, a Farkas és Xavier professzor az X-Men kezdetek forgatásán gőzerővel dolgoznak Mangold irányításával.

Nemrég meglesték a párost, amit kirohannak egy kaszinóból , de nem voltak egyedül mert egy új szerepelő, egy fiatal hölgy is csatlakozott a szemmel láthatóan “megöregedett” (megöregített) duóhoz.

farkas farkas2 farkas3

A pletykák szerint az új film az Old Man Logan történetén alapul, ahol a nem is olyan távoli jövőben, egy poszt-apokaliptikus bűnözők által uralt világban szeli ketté Amerikát a Farkas és hölgy társa:

farkas4A 20th Century Fox egy 11 – 14 éves hölgyet keresett Zoe szerepére!! Zoe egy fiatal lány és egy igazi vadállat, aki fogságban nevelkedett minden támogatás nélkül. Egy lány akit sosem ismerhette a szülői szeretet (egyáltalán bármilyen szeretetet), a testbeszéden túl nem ismer más nyelvet, a világban minden új neki, egyszerre csodálatos és félelmetes. Rendkívül intelligens és lobbanékony és veszélyes. Egyértelműen nem cuki!

Ez némi változtatás a storyban, de magyarázható úgy, hogy Mr. Sinister Farkas véréből teremtett egy klónt.

 A story az egyik legsötétebb és legemlékezetesebb a Farkas történetei közül, így a hírek szerint a mozi is 17+ besorolást (R-rated) kap majd. Ha a FOX ezt tényleg bevállalja, akkor 2017 március 3. emlékezetes nap lesz a mutánsok és mi életünkben is.

farkas5

(Forrás: moviepilot, képek:Just Jared)