- NÉZZ KÖRÜL -

És itt van, igen, végre kijött… Kedvenc Űrlordunk, Peter Quill és csapata újabb életjelet adott magáról. Eseménydús előzetest rittyentettek össze a Marveles srácok, már most elkönyvelhetjük, hogy ez nem egy rókabőr-effektusban szenvedő második rész lesz. Van itt minden kéremszépen… Űrcsata, óriás szörnyek, űrszusit készítő Drax, a még midig szépséges Gamora, vidáman lövöldöző Rocket és az univerzum legcukibb fácskája, Kicsi Groot. Mindezek alatt a Sweet zenekar ütős Fox on the Run szintipopja üvölt. Nincs több mondanivalónk… Legyen már május! ~ equilan

A Guardians of the Galaxy második részében a megszokott partyarcokhoz’ – Chris Pratt (Jurassic World, Parks and Recreation) Star-Lord, Zoe Saldana (Avatar, Star Trek) Gamora, Dave Bautista (SPECTRE, The Man with the Iron Fists) Drax, Vin Diesel (xXx, Furious 7) Groot; Bradley Cooper (Joy, American Sniper) Rocket, Michael Rooker (Slither, Jumper) Yondu, Karen Gillan (Doctor Who, The Big Short) Nebula, és Sean Gunn (Guardians of the Galaxy, “Gilmore Girls”) Kraglin – új tagok csatlakoznak.

Pom Klementieff (Oldboy) aki Mantist kelti életre, Elizabeth Debicki (The Great Gatsby, Everest), Chris Sullivan (“The Knick”, The Drop) és Kurt Russell (The Hateful Eight, Furious 7) mint Ego, az Élő Bolygó.

A filmből talán kiderül, hogy kik Peter Quill igazi szülei, de ha ez el is marad, az önfeledt szórakozás már simán borítékolható!

Guardians of the Galaxy második részének producere a Marvel elnöke Kevin Feige, aki Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Nik Korda és Stan Lee társ producerekkel karöltve szervírozzák a filmet.

A nagyvásznonra’ 2017 május 5 -tel várható. Olyan Marvel filmek előtt csap majd a lecsóba, mint a Spider-Man: Homecoming (Július 7.) és Thor: Ragnarok  (November 3).

Várjátok már a filmet? 🙂

forrás: comingsoon.net