- NÉZZ KÖRÜL -

Egyéni sajátzsebes kezdeményezésként startolt a projekt, jelenleg már több mint 80.000 rajongóval bír a nagy kék effen. A sztori Marcus Allenbriskre fókuszál aki Inkvizítorként a démoni hatalmak és az idegen fajok cselszövéseitől védi ez emberiséget. Mellékesen a saját karrierje is fontos a számára. Nekem első blikkre a Sopranos (Maffiózók), Christofer Moltisantija köszön rám a trailerből, sem mint egy Istencsászárhoz hű egyházi “katona”.

Konkrét elképzelés nélkül indultak neki, majd elkezdték összegyűjteni az ötleteket, legyártani a 3D modelleket.

2011-ben kidobtak egy trailert, ami felrobbantotta a youtube csatornájukat, akkor körülbelül egymillió megtekintéssel, most épp alulról karcolják a kettőt.

Utána tálaltak a fanoknak pár percnyi jóságot a Szürke Lovagokról, akik ugye arról híresek, hogy a káosz és az idegen fajok erőit úgy csapják szét, mint Pistike a zacskóstejet.

Aztán kijött ez az előzetes, és mi épp leszakad arccal keressük a karaktereket a billentyűzeten.

Van itt kérem minden, mi szem-szájnak ingere. Emperor és Mars-osztályú hadihajók, Rogal Dorn szobra, a Császári Öklök rendházából menetelő űrgárdisták és Drenyák’, Birodalmi Gárdisták rendezett sorai, veterán gárdista (ami nagy szó, tekintve a Gárdában általános nem túl nagy becsült élettartamot 😀 ), Halál Kultuszos Bérgyilkosnő, egy ifjú Inkvizítor (Markus) és maga Torquemada Coteaz Inkvizítor Lord. Említettem már a festetlen Games Workshopos Land Raider modellt és mellette a Terminátor figurát? Aki megtalálja jelentkezhet egy csokira 😉

A filmet rajongók készítik, rajongóknak, az Istencsászár és (remélhetőleg) a Games Workshop áldásával.

Ilyen képi világ mellett azt hiszem nem kell aggódnunk, ha a sztori összeáll, akkor rendben lesz minden. Ígéretes a drágaszág’! 🙂

Ja igen! A cucc 2017-ben startol.

Addig is a GEEKhub legyen Veletek! 😉

forrás: nerdist, wikia, equilan, preview.thelordinquisitor