- NÉZZ KÖRÜL -

A kutya se gondolta volna (pláne én) hogy az 1994 -ben megszületett Stargate ekkora hatással lesz a világra és beindít egy olyan sorozatot, a Stargate: SG1 -et, amely több mint tíz évadot fog megélni. A sorozat 1997 – és 2007 között a galaxis “apró – cseprő” dolgait totálisan összekuszáló vagy épp rendbe rakó csapattal, totál a tévé elé szögezte a nyájas nézőközönséget.

db5d8294cd2f637b0aad23b741d1f10e

Az SG1 derekánál elindult a Stargate: Atlantis, amely az erős felfutás után csupán öt évadnyit húzott ki, valljuk be mindkét sorozat (a kedvenceim voltak, szóval had legyek őszinte) az utolsó 2 – 3 évadban még csak nem is bicegett, hanem egyenesen vonszolta maga után a végtagjait.

Nem mondom, hogy a kert végében szerettem volna találni egy csillagkaput, de azért gyakran eljátszottunk a gondolattal. Mi lenne, ha mégis várna ránk egy?

stargate

Hölgyeim és uraim, a belgiumi Musée royal de Mariemont, a Vigo Universallal karöltve követte Che Guevara lábnyomait és megalkotta minden rajongó álmát!

Nézzétek csak:

A csöppségben körülbelül 1. 000 munkaóra van, több mint 2. 000 alkotóelemből pakolták össze. A múzeum egy kiállítás megnyitójának apropójából rendelte meg ezt a hatalmas alkotást, amely az egyiptomi hitrendszer és a geek kultúra összefonódását mutatja be. Hmm…

A berendezés állítólag nem működik, de az összeesküvés elméletek és a különböző pszeudoromantikus alienepeoszok hívői lehetséges, hogy tömegével utaznak majd a asgaardra helyszínre és ütik be az ékzárba a megfelelő bolygó kódját, hiszen egy működő csillagkaput ennél jobban álcázni lehetetlen! 😀

Szerintetek?

forrás: nerdist, Musée royal de Mariemont