- NÉZZ KÖRÜL -

wc2

Duncan Jones Warcraft filmje a vegyes kritikák ellenére szépen teljesít a mozikban. Amerikában ugyan csak  24.4 milliónál járunk, de egy másik kontinens úgy néz ki megmenti az orkokat!  Warcraft alig $156 milliót termelt Kínában öt(5!) nap alatt! Brutális szám! Úgy néz ki a Nagy Fal árnyékában jobban értékelik az orkok küzdelmét, mint a “hazájukban”, ami összefügg azzal, hogy Kínában (is) hatalmas bázisa van a játéknak. Kína történelmében nem volt példa még ilyen erős indulásra, beleértve az új Star Warst vagy a Batman vs Superman filmeket is. Jelenleg a Warcraft már 304.6 milliónál tart és agyon úgy fest, hogy nem áll meg itt.

Jones and Blizzard nem véletlenül hagyta nyitva a történet végét, rutinos rókaként helyet hagytak a folytatásnak, ami jó szokás szerint trilógia lenne. Kínának hála, úgy néz ki tényleg megvalósulhat az álom, és az orkok még két filmen keresztül küzdhetnek a vásznon! Duncan így nyilatkozott:

 “A Blizzardos Chris Metzennel beszélgettünk, ha csinálhatnánk egy trilógiát akkor milyen lenne? És mikor összeraktuk a dolgokat, úgy gondoltuk – remélem ezzel nem árulok el semmit … az orkoknak volt otthonok és elvesztették azt. Duratannak a mozi végére nem sikerült a népének új hazát találnia, de a trilógia végére tudni fogjuk hol fognak élni az orkok.”

Egy új film? Jöhet?

wc