- NÉZZ KÖRÜL -

Donald Glover a Spider-Man Homecomingban?

 

Update (16/06/16): Jon Watts a film rendezője cáfolta a Michael Barbieri/Ganke-s pletykát, amit a Comicbook.com indított el.

Jon Watts tweetje
“Mi a–?! Michael Barbieri soha nem került szóba Ganke szerepére… fogalmam sincs, hogy honnét indult ez a pletyka… Oké, vissza a munkához!!!”

A The Hollywood Reporter hozta le a hírt, miszerint Donald Glover épp tárgyal egy egyelőre tisztázatlan szerepet illetően a jövőre érkező Spider-Man: Homecominghoz!

Glover nem először kerül elő Pókembert illetően, mivel egy darabig az MCU rebootjához sok rajongó fejében megfordult ő, mint lehetséges Peter Parker majd később, ahogy jöttek a hírek a Miles Morales féle Pókemberként képzelték el elég sokan.

Egyelőre nem tudni, hogy mely képregényfigurát alakítja vagy, hogy egyáltalán képregényekből ismertet-e elvégre azt már tudjuk, hogy Michael Barbieri új a filmhez készült szereplőt formálja meg, bár igaz, hogy a pletykák szerint a szerephez nagyban merítenek Ganke Lee személyiségéből, aki történetesen Miles Morales legjobb barátja a képregények lapjain.

Azonban egy ilyen bizonytalan helyzet remek lehetőségeket szül a találgatásokra és a ComicBookResources le is csapott az alkalomra és összeszedett pár alakot, akit Glover játszhatna, persze vannak egészen elképesztő ötletek, de mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást.

miles-morales-is-spider-man-1-who-could-play-miles-morales-the-next-spider-man-8414b

Miles Moralest talán nem kell magyarázni, bár furcsa lenne, ha az MCU-ban Miles idősebb lenne Peternél.

J-Jonah-Jameson-Dodson-0ce4d

J. Jonah Jameson talán nem lenne az első karakter, aki eszünkbe ugrik, de figyelembe véve, hogy Pókember a ’60-as években rajtolt és a nyomtatott sajtó virágkorát élte, míg mostanra jelentősen áttolódott a hírközlés a netes felületekre így talán Peter ez esetben is – ahogy az Ultimate univerzumban félig-meddig – egy online médiumnak dolgozhatna, ahová viszont passzolna egy fiatalosabb főnök.

chameleon-04c07

Kaméleon kivételes karakter, elvégre bárki eljátszhatja, pont ahogy ő is bárki alakíthat, némi orosz akcentus itt némi gúnyos kacarászás ott és máris kész van Pókembernek a tökéletes szinte elcsíphetetlen ellenfél.

Hobgoblin-Phil-Urich-b155d

Nem minden Osborn ami Manó, legalábbis Vészmanó fixen nem az Osborn-klán tagja, ráadásul elég sokan magukra öltötték az évek során a jelmezt. Elég némi kattantság, egy kis zsoldos véna és máris megvan a következő Vészmanó, aki megkeserítheti ifjú hálószövögetőnk életét!

amazing-spider-man-78-prowler-a00bb

Prowler igazán fontosabb szerepet Miles Morales életében töltött be elvégre az Ultimate univerzumban ő volt az, aki betört Osborn laborjába és elvitte azt a Pókot, ami végül Miles erejét adta. Plusz csavarként történetesen ő Miles nagybátya, de hát ez még mindenképp odébb lenne, így tökéletes visszatérő püffölnivalóként jöhetne szóba.

Robbie-Robertson-Marvel-Spider-Man-d6c74

Robbie Robertson mindig is tökéletesen ellensúlyozta JJJ dühkitöréseit és remek támogatója volt Peternek a Hírharsonánál. Ahogy korábban JJJ-nél ez esetben is teljes mértékben érthető lenne egy fiatalabb verziója a karakternek.

Horizon-Labs-0477e

Bár a Horizon Labs viszonylag új dolog Peter életében, de hát hősünk mindig is szeretett bütykölni így talán egy ottani támogatóját játszhatná el Glover?

Nektek mi a véleményetek? Kit játszhatna Donald Glover?

A Spider-Man: Homecoming 2017 Július 7-én érkezik Amerikába és valószínűleg a premier környékén hazánkba is. A címszerepet Tom Holland alakítja, akit már láthattatok a Captain America: Civil Warban, a rendező Jon Watts, aki a Rendőrautót (Cop Car) is rendezte a forgatókönyvet John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein jegyzik, a projektet a Marvel Studios részéről Kevin Feige a Marvel Studios elnöke és a Sony részéről Amy Pascal felügyeli.

Fontosabb szerepekben még érkezik Robert Downey Jr., mint Vasember, Marisa Tomei, mint May néni, akit szintén láttunk a Captain America: Civil Warban. További szerepekben Zendaya, mint Michelle valószínűleg Peter iskolai környezetében forgó karakter, egyelőre nem tudni, hogy a karakter neve ez lesz-e valójában vagy egy ismertebb karaktert rejt a “Michelle”. Michael Barbieri eredeti karakter lesz, akihez a pletykák szerint Ganke Lee-ből merítenek. Kenneth Choi ugyan már szerepelt az MCU-ban, mint Jim Morita (Amerika Kapitány: Az Első Bosszúálló, A SHIELD Ügynökei), de talán az időbeni különbség nem teszi olyan feltűnővé, ha minden igaz az iskola egyelőre név nélküli igazgatóját fogja megformálni.

Tony Revolori szintén zenész egy Manuel nevű karaktert fog életre kelteni. Laura Harrier szerepéről sem tudunk sokkal többet, de szerepelni fog és, ha minden igaz visszatérő karaktert alakíthat. Természetesen a film a Marvel Cinematic Universen belül fog játszódni így lehet bőven számítani majd kikacsintásokra erre-arra.