- NÉZZ KÖRÜL -

w1 Bár a világ az új Star Wars film trailerjére vár, az univerzumok nem állnak meg, így van ez a Csodanővel is!

Az Entertainment Weekly magazin igen szerencsés helyzetben van, mivel megkapja mindig a legjobb képeket, legyen ez akár Star Wars vagy a Suicide Squad. A Batman vs Superman filmben debütált szépség a tervek szerint jövő nyáron tér vissza saját filmmel. Bár volt egy kis kavar a rendező körül, de végül a vezetői szék is egy hölgy, Patty Jenkins kezébe került és úgy néz ki rendet tett, mert a képek tanulsága szerint már semmi sem állhat a Csodanő film útjába!

Gal Gadot, a szuperhősnőt alakító színésznő így nyilatkozott.

“A történet arról szól miként válik egy lányból nő. Úgy gondolom, hogy olyan tudja igazán átadni a sztorit a megfelelő módon, aki volt valaha kislány. Egész életemben férfi rendezőkkel dolgoztam, amit nagyon élveztem, mivel mindannyian igazán tisztelték a női nemet. De Patty Jenkins rendezőnővel dolgozni egy teljesen más érzés mert más a kommunikáció, az érzelmekről is szól. Nem kell semmit mondanunk, a szemünk mindent elárul. Emellett briliáns, tiszta, határozott és egyértelmű. Pontosan tudja miként kell megformálni a Csodanőt.

Sokat beszélgettünk a hősnőről és arra jutottunk, hogy Diana akár egy normális nő is lehetne. Okos, független és érzelmekben gazdag nő, egy idegen “emberi” szívvel.”

Májusban zárta a forgatást a Warner Bros és hivatalos megjelenési dátumnak jövő június 2-át tűzte ki. A következő Comic Con ahol biztosan látunk egy kis előzetes a filmből, addig maradnak a képek.

w2 w3 w4