- NÉZZ KÖRÜL -

gt6

Már csak (24) órák választanak el minket a Trónok Harca évad egyik legígéretesebb epizódjától, amit nem csak a címe (Fattyak csatája), hanem háttér információk alapján is brutális lesz! Na de mégis mennyire? Nagyon! NAGYON NAGYON!

600 fős stáb

gt3

Alig “pár” ember dolgozott az epizódon, hogy mindenki a megfelelő helyen haljon meg. A színészektől, a szakácsokon át az operatőrig több mint hatszázan vonultak fel!

500 beugró

gt0

Ja hogy sereg is kell? 500 harcos elég lesz? A kamera csodákra képes egy kisebb csapattal, már 20 emberből is lehet egy sereg, csak a szöget kell eltalálni. Képzeljük el mit lehet csinálni 500 emberrel! Jon és Ramsey serege igen látványos lesz! Lándzsások, íjászok, kardosok és lovasok! Lesz itt minden!

160 tonna kavics

gt1

Minek a kavics? Kicsit esős volt az idő a forgatás ideje alatt, így “picit” átalakították a terepet, hogy a lovak ne süllyedjenek el az első rohamkor.

70 ló

gt2

Szép nagy család. Lehet, hogy lesz lovasroham?:)

25 kaszkadőr

gt5

A sereg mellé még 25 kaszkadőr is jutott, hogy látványosan henteljék fel egymást. Valljuk be, enélkül csak egy Disney film lenne!:)

25 nap forgatás

game of thrones

Állítólag egy átlagos epizód forgatása 8-12 napnyi időt emészt fel. A kollégák 25 napot töltöttek ezzel az eggyel. Jól hangzik ugye?!

4 kamera?

gt4

Nem négy kamera, hanem 4 teljes csapat! Hihetetlen mennyiségű anyag készült, így volt miből válogatni, hogy legjobbat kaphassuk vasárnap!

Csilliárd pénz

gt9

A 6. évad részei egyesével kb. 10 millió dollárba kerültek, és ezekből nem meglepő módon ez a rész vitte a költségeket. Nem is értem miért.

Annyira már nincs is messze a hétfő, de ha magyarul nézed akkor sajna egy kicsit több türelemre lesz szükséged. 🙂 Addig is egy Jon-t vagy Daeneryst otthonra? 🙂