Akció!
17792989_10211979100615639_2091791273_n

Drenus’ Art – Red Cultist – Póló

3900 Ft 3390 Ft

Earn up to 170 GEEKpontok.

Kiürítés
Cikkszám: DAP004 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Termékleírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bemutatkozó

A nevem Patkós Ferenc. Budapesten születtem, 1991-ben. Digitális festéssel, képalkotással foglalkozom, hozzávetőleg öt éve. Iskolában nem tanultam művészeteket, de a családomban szinte mindenki ragadott valamilyen eszközt, így volt honnan tanulnom, kiváltképp’ apámtól. Természetesen nem a digitális festéssel kezdtem a művészetek világával való ismerkedést. Korábban dolgoztam ceruzával, vízfestékkel, pasztellel és olajjal is, melyek használatát főképp’ apámtól lestem el. Manapság, ha tradicionális alkotásról van szó, akkor csak a modellfestést tudom felmutatni.

A digitális technika számomra nagy előrelépés volt. Sajnos az a típus vagyok, aki többet radíroz, mint rajzol, és mondanom sem kell, igazi vásznon nem egyszerű ezt kivitelezni. Szerencsére a digitális környezet nem korlátoz ilyen téren sem, ahogy a színeket, alakokat, hangulatot is könnyen tudom variálni akár a végleges változatnál is. Mivel sokszor magam sem tudom, hogy mit is akarok egy festmény első vonásánál, így erre a szabadságra szükségem van.

A választott témám általában a pillanatnyi hangulatomtól függ. Néha egy kis fantasy, valamikor sci-fi, pár tájkép, majd néhány elvont, csavart festmény. Mégis, van egy téma, ami a legkedvesebb számomra. Ez a női arcok, portrék festése, leginkább realisztikus stílusban. Egyrészt egy szép női arcon hálás feladat dolgozni, másrészt ezeken a képeken keresztül képes vagyok érzelmeket, gondolatokat kifejezni. Ez számomra elsődleges fontosságú, gyakran személyes problémáim levezetésére szolgálnak festményeim, így majdnem mindegyik mögött megbújik egy történet. Ez igaz a repülő bálnákra is, akik szintén egy meghatározó vonal és újra-újra előbukkannak.

Hiszem, hogy a művészet kommunikáció. Legalábbis annak kellene lennie.

Az alkotó Facebook oldalára erre parancsolj! 🙂

A nyomtatás xylopyrography technológiával készül ami hihetetlen színhűségre ad lehetőséget, de óvatosan kell vele bánni a mosás során!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Méret

L, M, XL, XXL

Szín

Fekete

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Drenus’ Art – Red Cultist – Póló”értékelése elsőkéntAkciók, Neked

amiket nem érdemes kihagyni