- NÉZZ KÖRÜL -

alien3

Hosszú hónapok és spekuláció után az Alien 5 életjelet adott magáról. 2017-ben jön az Alien: Covenant, az előzményfilm folytatása, de Sigourney Weaver kellett ahhoz, hogy megtudjuk mi a helyzet a sorozat következő epizódjával. Ellen Ripley tömören fogalmazott:

“Határozottan alakul.”

District 9 rendezője Neill Blomkamp már bizonyított egy idegen fajjal, és az Aliennek mellett Ellen Ripley-be is új életet fog lehelni. A 66 éves színésznő mosolyogva így folytatta.

“Határozottan alakul és benne akarok lenni minden egyes jelenetben!”

Neill Blomkamp’s Alien filmje már a forgatás előtt is küzd az elemekkel, különböző okok miatt folyamatosan csúszott ami nem kis nyugtalanságot szült a rajongók népes táborában. A legfőbb ok Ridley Scott Prometheus folytatása okozta, mivel nem engedélyezte a stúdió a forgatást, amíg a Covenant nem jut révbe, vagy legalábbis moziba.

alien

A jó hír, hogy az Alien: Covenant készítése már gőzerővel folyik, sőt jövőre már a moziba lesznek az idegenek, így az Alien 5 munkálatai is megkezdődhetnek. A tervek szerint 2017 végén már forognának a kamerák és 2018-ban kerülne a torrent oldalakra vászonra. A pletykák szerint Sigourney Weaver mellett egy másik kedvenc, Michael Biehn is visszatér.

Blomkamp az Alien 3 vonalához közelálló folytatásban gondolkodik, pontosabban a James Cameron által megformált világhoz és nem az Alien: Feltámadás stílusához szeretne közelíteni.

Sigourney Weaver is hasonlóan nyilatkozott, némileg lehúzva az Alien: Feltámadás storyját:

“Nem akarok a Földre menni. Nem gondolom, hogy túl izgalmas lenne ott folytatni a történetet. Újra kell csomagolni az egészet és egy teljesen új helyre vinni. Ez nem lesz könnyű feladat.”

Bízunk benne, hogy sikerül!

alien2