- NÉZZ KÖRÜL -

batman

A Predator egy brutális idegen pusztító! Nincs aki ellenálljon neki! Mindenkit legyőz! Vagy mégsem? Arnoldon túl úgy néz ki a galaxisban még vannak mások is akik kifogtak a nagy vadászokon. Méghozzá nem is akárkik akasztották meg a Ragadozókat, hanem Superman? Tarzan?? Dredd Bíró?! Hogy is van ez?

1. Superman vs Predator

predator1

Egy űrhajó zuhan a közép-amerikai dzsungelbe, és természetesen ki más végezné a helyszínelést mint Superman? Azért a Predator erős és menő, de nem sok esélye van az egyik legerősebb (ha nem a legerősebb) szuperhőssel szemben. Hogy ne legyen túl rövid és unalmas a story, szegény Kal-El elkap egy idegen influenzát és elveszíti a szuper-képességei egy részét. Érdekes párosítása a Dark Horse és a DC univerzumoknak, nem biztos, hogy ez jutna azonnal eszembe ha ilyen filmet forgatnék.

2. Tarzan vs. Predator

predator2

Ha az előző ötlet érdekesnek tűnt, akkor ez? Komolyan nem tudom kinek jutott eszébe ez az ötlet. De most ezt hogy?

A Tarzan a dzsungellakó a bolygó közepén összefut a galaktikus ragadozóval, mert a Predator éppen erre járt, hogy T-Rex(??)-re vadásszon. A konfliktus a génjeikbe van kódolva és egy döbbenetes fordulatos… hagyjuk.

3. Dredd bíró vs Predator

predator3

Tarzan és Superman után ki lehetne még kihívás egy nívós ragadozónak. Ki jutna rögtön eszünkbe? Nyilván Dredd bíró! Adott tehát Mega City őre és a galaxis egyik legveszélyesebb életformája és miután a Predator levadászott néhány Birót, Dredd elindul, hogy rendet tegyen. Mondanám, hogy jól hangzik, de nem tudom.

4. Batman vs Predator

 predator4

Ha már Superman elkalapálta a Predatort, akkor nyilván Batman sem maradhat ki a jóból. Hogy még stílusosabb legyen a történet még Alfréd is beszáll egy shotgunnal, míg a denevérember baseball ütővel esik az idegen látogatónak. Nem éppen udvarias gesztus, de meglepő az biztos.

Őszintén remélem, hogy mindegyikből egész estés filmet fognak csinálni! De addig se búslakodjunk, mert itt a fan-made Batman vs Predator!